Se fierb oualele la foc mic in apa cu sare. Pentru un borcan de 800 ml se folosesc aproximativ 30 de oua.
Se pun in apa rece si apoi se cojesc. Se inteapa fiecare ou in cateva locuri cu o scobitoare si se pun in borcan.
Deasupra se toarna urmatoarea solutie:
Se fierb:400 ml apa
40 ml otet
sare.
piper cateva boabe
frunze de dafin 2-3
cimbru,
marar.
ienibahar cateva boabe
Se lasa sa se raceasca.Rece si strecurat se toarna peste oua. se adauga si 4 catei de usturoi. Se pastreaza in frigider. Dupa doua zile se pot manca.
Se pun in apa rece si apoi se cojesc. Se inteapa fiecare ou in cateva locuri cu o scobitoare si se pun in borcan.
Deasupra se toarna urmatoarea solutie:
Se fierb:400 ml apa
40 ml otet
sare.
piper cateva boabe
frunze de dafin 2-3
cimbru,
marar.
ienibahar cateva boabe
Se lasa sa se raceasca.Rece si strecurat se toarna peste oua. se adauga si 4 catei de usturoi. Se pastreaza in frigider. Dupa doua zile se pot manca.